Cím: 1061 Budapest, Deák tér 6. | Tel: 413-1333 | E-mail: kepesboltkft@gmail.com

Válogasson szebbnél szebb fotóalbumaink közül!

A fotóalbumok típusában három csoportra bonthatóak. A tájékoztatás kedvéért az első részben rövid ismeretőt olvashat a fajtákról, valamint hogy melyik típus kinek és miért, milyen célra javasolt!


1. típus - Standard berakós fotóalbum

Ez a típus a legelterjedtebb, sikere azért nagy, mivel kis nylon tokokba lehet bedugni a képeket, amik bármikor mozgathatók a kép sérülése nélkül. Általában a berakós albumoknál a nagyobb méretűek tartalmaznak külön helyet szöveg írására, ezeket hívjuk memóriás fotóalbumoknak. Berakós albumok kisebb negatívuma, hogy ebben csak fix méretű képeket tudunk elhelyezni.


2. típus - Öntapadós album

Öntapadós albumok jellegzetessége, hogy belül teljesen sima lapokat találunk, vékony fólia felülettel ellátva, amelyet felhúzva, a képeket tetszés szerint tudjuk elrendezni. Ajánljuk olyan vevőinknek, akik szeretnék a képeket viszonylag véglegesen, biztonságban elhelyezni. Különösen jól használható esküvői albumként, ahol nem minden kép egyforma méretű. Memóriát ezekben az albumokban is lehet készíteni a fotók mellé, egy külön papírra írva, és a fényképek mellé beragasztva.  A fólia felület ha sokat van felhúzva és használva, akkor egy idő után ragadási képességéből jelentősen veszít. A képek természetesen nem sérülnek, akárhányszor is húzzuk le a fóliát róluk!


3. típus - Fotósarkas fotóalbum 

Fotósarkas albumok fő tulajdonsága, hogy teljesen sima, üres lapokat tartalmaz, az oldalak vastagsága úgy van kiképezve, hogy könnyedén elbírja a fotók súlyát törés és hajlás nélkül.    Ehhez a típushoz külön kell vásárolni fotósarkat, vagy direkt erre a célra tervezett kis kocka alakú kétoldalas ragasztótapaszt. Az oldalak vékony selyem papírral vannak elválasztva. Ez a típus némileg igényel egy kis kézügyességet, mert ha nem húzzuk rá elég feszesen a fotósarkakat a képre, akkor fennáll a veszélye, hogy idővel a fotók kipotyoghatnak. Esküvői képek tárolására is jól használható, pontosan a variálhatóság miatt, és mivel a képek biztosan kicsit sem fognak sérülni, ha fotósarokkal rögzítjük őket.


Fotóalbumok nálunk mindhárom típusban megtalálhatóak!

A legkisebbek:

- 9*13-as berakós album puha borítású 36 db-os, valamint kemény borítású 100 db-os.

- 10*15-ös berakós album puha borítású 24 db-os férőhelytől, kemény borítású 100 darabostól.

Nagyobb méretekben:

- 13*18-as berakós 36 darabostól

- Fotósarkas albumok 60 oldalastól (30 lap)

- Öntapadós nagy albumok 20 oldalastól

- Gyönyörű esküvői választékunk van, de ezek a szép albumok nem csak esküvőre vihetőek!

- Újdonság a bőrborítású album üzletünkben!

- Babás fotóalbumokat többféle mintával talál nálunk.

 

Névjegykártya készítés helyben!

Igényes kivitelű, profi névjegykártya készítése

Fekete-fehér és színes névjegykártyák készítése, fotónévjegyek kiváló minőségben.

Névjegykártya tartók, gravírozással is!

Kapcsolat, elérhetőségeink

 •  

  Cím:
  1061 Bp. Deák tér 6.

 •  

  E-mail:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 •  
  Telefon:
  061/413-1333
 •  

  Adatvédelem, adatkezelési tájékoztató

Top
Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozásához és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtéséhez. Bővebben...